Zwanger? Graag.

Blog
Door
TheaterMakers Radio Kootwijk
Datum
15 juli 2021
Tags
Deel

Zwangere mensen hebben bij ons direct een streepje voor. Dus gelukkig wordt daar binnen TheaterMakers Radio Kootwijk en De Theaterloods gehoor aan gegeven.

Actrice Sophie Schut was het negen maanden lang. Direct kreeg ze een zwangere rol in Huis van Sarah; Sarah is zwanger. Publiek vond Sophie heel geloofwaardig zwanger spelen. “Knap ook van die buik” waren de laatste reacties. Na de zomer speelt Sophie gewoon zwanger door met Huis van Sarah, zij het nu met een beginnende zwangerschap die ze nog máánden kan volhouden… Actrice Chava was zwanger, speelde bewonderenswaardig lang door in Vuurdoop, zette uiteindelijk een prachtige zoon op de wereld en schittert nu alweer in Hartkamers van Eva. Roel werd opa, dat telt ook mee. En voor het geval je wil solliciteren op onze vacature voor directie ondersteuner; voorzichtig denken we aan een eigen crèche…

Huis van Sarah

TheaterMakers Radio Kootwijk is trouwens ook zwanger. Van creativiteit en nieuwe programma’s. De Lockdown was onze ‘negen maanden tijd’. En inmiddels wordt er van alles geboren, bijvoorbeeld een nieuwe grote theaterproductie over een hoeksteen in onze samenleving. (We kunnen nog niet alles verklappen maar later daarover meer!) En een volledig nieuwe versie van De Mythe, één van de meest succesvolle theatervoorstellingen van TheaterMakers Radio Kootwijk; Mythe 21! Over het leiderschap van ons allemaal anno 2021.

Huis van Sarah over sleutelsoorten van een duurzame samenleving speelt volop na de zomer. Mindlabover de wetenschapswereld gaat met 20 voorstellingen naar Universiteit Utrecht en inmiddels zijn andere universiteiten ook in verwachting. Hartkamers van Eva rijdt met de ‘hartkamers-bus’ tot eind november door met 475 voorstellingen.

TheaterMakers Radio Kootwijk Mindlab UT

En dan werkt het creatieve kernteam momenteel ook nog aan een serie korte voorstellingen speciaal voor De Theaterloods met de heidagen die je daar kunt beleven.

We wensen je een heerlijke zomer toe. Waarin de Covid-perikelen even op de achtergrond raken. En we ons kunnen opmaken voor een nieuwe vruchtbare tijd. We beloofden jullie al eerder het Hutje-mutje-feest als start van de post-corona tijd. Die datum laat helaas nog even op zich wachten. Maar ondertussen wensen we jullie allemaal een zwangere zomer toe…
 
NB: krijg net het laatste nieuws: Friede, onze communicatiespecialist, is zwanger! De crèche plannen worden verder uitgewerkt! 
 
TheaterMakers Radio Kootwijk
Walter Supèr