De Dichter, de Dromer en de Drummer

Vijf mannen over werk, leven en liefde

Agenda

Geen voorstellingen

Spelers & muzikanten

Over deze voorstelling

De muziektheatervoorstelling die al zoveel liefdes inspireerde, deuren naar nieuwe carrières opende en levens vernieuwde.

Een muzikaal theaterprogramma met een topbezetting van 5 fenomenale muzikanten met een variatie van muziek, korte verhalen, overdenkingen en inspiratie over geluk in werk, leven en liefde. Over work-life balance, over leiderschap, over wat is werkelijk van waarde?

Een programma om te swingen, om stilletjes te huilen, om hardop te lachen, om te verlangen, om kippenvel te krijgen, om geïnspireerd te worden, om meegenomen te worden in de hartstochtelijke wereld waarin we werken, leven en lief willen hebben.

Uit ons gastenboek

“TheaterMakers Radio Kootwijk laat liedjes horen om te swingen, zachtjes te huilen, om te verlangen, om meegenomen te worden in de hartstochtelijke wereld van werk, leven en liefde.”

“Elk verhaal is een kunstwerkje.”

“Tom Meulman is als componist van TheaterMakers Radio Kootwijk het best bewaarde geheim van Nederland.”

De Dichter, de Dromer en de Drummer kan heel goed toegespitst worden op verschillende doelgroepen en gelegenheden. Variërend van een half uur tot een avondvullend programma, afgestemd op jouw wensen.

Naar aanleiding van De Dichter, de Dromer en de Drummer is de gelijknamige dubbel-cd uitgekomen; 22 liedjes over werk, leven en liefde. Deze cd is te te koop in onze webshop.