Camping Jokkmokk

Kampvuurgesprekken voor medici en managers

Over deze voorstelling

Camping Jokkmokk in Noord Zweden is de plaats waar vier veertigers en studievrienden met elkaar de balans opmaken in werk, leven en liefde. Een ervaren chirurg, een ambitieuze zorgmanager, een medisch-technisch innovator en de verpleegkundige die filosoof werd en nu met sabbatical is.

De scheurtjes van jaren zware belasting en onvervulde dromen zijn inmiddels bij een aantal van hen zichtbaar geworden. Vier mannen gaan ver van huis om midden in de natuur ‘een reis naar binnen’ te maken. Wat ze niet voorzien is dat een vijfde persoon zich gaat mengen in hun gesprekken….en hoe. ‘Zij’ kampeert toevallig naast hun tentje…

Uit ons gastenboek

“Indrukwekkend eerlijk. Dit geeft een reëel beeld van de gezondheidszorg.”

“Een betere bron voor discussie & inspiratie is nauwelijks denkbaar.”

“Deze voorstelling en dit verhaal raakt je in de kern van jouw vak, jouw werk en jouw keuzes.”

Theatervoorstelling Camping Jokkmokk gaat over de zin en onzin van innovatie en ontwikkelingen binnen de zorg, over de toenemende druk op samenwerking en over kostenbeheersing. Dit afgezet tegen een groter wordende groep professionals die de druk te hoog vindt. Tegelijkertijd worden door innovatie en inzichten nieuwe mogelijkheden geboren. Wat hou je dan vast en wat durf je los te laten?

Een co-productie met het Radboudumc Nijmegen

Camping Jokkmokk is een co-productie van TheaterMakers Radio Kootwijk en het Radboudumc. Een nieuwe samenwerking als vervolg op de succesvolle voorstelling De Limonadefabriek.

Cast & crew

Camiel
Olaf Malmberg
Joris
Michel Sorbach
Roy
Walter Supèr
Tom
Tom Meulman
Giselle
Loulou Rhemrev

Regie
Mareille Labohm
Tekst en muziek
Walter Supèr en Tom Meulman
Decorontwerp
José Warmerdam-van Beek
Decor
Douwe Hibma en Michiel Slee
Licht en geluid
Erik van der Knaap
Productie coördinatie
Friede Klein Koerkamp
Management
Daphne Goudsmit