Theatervoorstelling Rauw kwam, zag en overwon België!

Blog
Door
TheaterMakers Radio Kootwijk
Datum
15 januari 2020
Tags
Deel
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Negen volle zalen met groot enthousiasme in Gent en zelfs de media ging los; De Standaard, Het Laatste Nieuws, De Gentenaar, Culture Club, Radio 1, VTM Nieuws.

Theatervoorstelling Rauw staat aan de start van het nieuwe integriteitsplan van Politie Gent: “170 mensen van de Gentse politie zagen maandagavond de Nederlandse theatervoorstelling Rauw. 800 anderen volgen nog, deze week. Het stuk is ongemeen hard en wordt alleen aan politiemensen getoond. Het moet hen helpen omgaan met de emoties die hun job met zich meebrengt. Het is de eerste keer dat het stuk in België speelt.
Dit jaar start ons nieuw integriteitsplan”, zegt korpschef Filip Rasschaert. “Dit theaterstuk leek mij de perfecte start. Hiermee tonen wij in de eerste plaats begrip en respect voor het moeilijke werk van onze mensen en willen we hen helpen overeind te blijven als individu en als team. 
Bron: HLN.be

Gent, dank jullie wel voor jullie geweldige gastvrijheid, prachtige stad en toffe flikken! Wij houden van België. TheaterMakers Radio Kootwijk voelde zich thuis…