Pssst, er verandert iets in Nederland en omstreken….

Blog
Door
TheaterMakers Radio Kootwijk
Datum
3 maart 2020
Tags
Deel
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Pssst, er verandert iets in Nederland en omstreken….

De naam van ons theatergezelschap Productiehuis Plezant verandert. Vanaf nu gaan we verder onder de naam TheaterMakers Radio Kootwijk.
Waarom? Omdat we deze naam beter vinden passen bij wie wij zijn en de theatervoorstellingen die we maken.

We gaan dus verder met al onze mooie ervaringen die we met Productiehuis Plezant hebben opgebouwd; theatervoorstellingen maken op het snijvlak van werk, leven en liefde.

TheaterMakers Radio Kootwijk wordt gevormd door een artistiek kernteam met Dave van Beek, Olaf Malmberg, Sophie Schut, Pieter van der Sman en Walter Supèr en onder zakelijke leiding van Daphne Goudsmit met haar ‘kantoorteam’. Het artistieke kernteam bedenkt, ontwikkelt en bewaakt de artistieke en inhoudelijke kwaliteit. Daaromheen bevindt zich een groep van ca. 15 acteurs, muzikanten en technici waarmee we samen een hecht team vormen voor alle voorstellingen die we spelen. De thuisbasis vormt De Theaterloods in Radio Kootwijk van waaruit onze voorstellingen worden ontwikkeld. De voorstellingen worden zowel in De Theaterloods alsook in theaters door het land gespeeld, in Nederland en België.