Bijzondere samenwerkingen

TMRK en multimedia

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.“Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. 

Hartkamers in een Philadelphiabus

Om de nieuwe visie van Philadelphia Zorg door de medewerkers te laten beleven rijdt er vanaf 2021 een 19meter(!) lange Philadelphia-bus door het land.

De bus is coronaproof en stopt bij alle medewerkers in de regio. Zij worden uitgenodigd om in te stappen. Samen met hoofdrolspeler Jeske beleven ze het Huis van Eva en gaan ze ‘op weg naar 2025’. Een bijzondere reis die hen inspireert over de toekomst!

livestream

In de bus zijn 18 coronaproof ‘hartkamers’ gebouwd waar de medewerkers in plaats kunnen nemen. Vanuit de nieuw ingerichte studio in De Theaterloods die in livestream verbinding staat met de bus worden in totaal 475 livestream voorstellingen gespeeld en gestreamd naar de medewerkers in de bus.

Huis van Sarah App

Huis van Sarah is ons meest innovatieve theaterprogramma.
Een Covid-proof multimediale coproductie in opdracht van Wij Techniek, met als thema de energietransitie.

Tijdens de voorstelling begeleidt de Huis van Sarah app jou als bezoeker door een aantal heel verschillende kamers, met Sarah als je persoonlijke gids, die je via de app toespreekt. Na de voorstelling krijg je suggesties voor andere bijeenkomsten, kun je vragen van Sarah beantwoorden en kun je in contact komen met andere bezoekers van de voorstelling.

het ontwerp

Het ontwerp van de app sluit naadloos aan bij het (decor)ontwerp van de voorstelling, Het visueel ontwerp is dan ook in nauw overleg met de makers van de voorstelling zelf ontwikkeld. Daardoor voelt het gebruik van de app integraal als een onderdeel van de voorstelling zelf.

Bekijk hier de Huis van Sarah app op iOS of Android.

"Je wordt eigenlijk met de app meegenomen door het huis van Sarah, en daar ga je zien en meemaken wat er allemaal gebeurt met de wereld, en welke bijdrage de installatiebranche daaraan kan geven"

Robot Phi / Pepper als acteur

Voor de medewerkers van stichting Philadelphia Zorg ontwikkelde we theatervoorstelling Hier staan wij. Een voorstelling over de zoektocht van een team naar zelforganiserend werken.

Pepper

Philadelphia verkent sinds 2016 met de Pepper robot, bij Philadelphia omgedoopt tot robot Phi, de mogelijkheden van sociale robotica voor hun cliënten. Voor ons een belangrijke reden om robot Phi een rol te laten spelen in de theatervoorstelling.

Samen met de acteurs van de voorstelling zijn er met Phi meer dan 50 theatervoorstellingen gespeeld.

Vuurdoop app

Vuurdoop is een openhartige theatervoorstelling over werken bij de Landmacht. Het geeft een inkijk in wat vaak onbesproken blijft: wat er gebeurt op uitzending, hoe het leven op een kazerne kan worden ervaren en hoe pittig de militaire opleiding kan zijn. De voorstelling schuwt de ‘rauwe’ randjes van het militair-of niet-militair zijn niet, en legt op sommige momenten de vinger op de zere plek. 

een app als verlengstuk

Theatervoorstelling Vuurdoop heeft veel verhalen losgemaakt binnen de Landmacht. Met de Vuurdoop app willen we hen de mogelijkheid geven om met de belangrijkste thema’s uit deze verhalen aan de slag te gaan. In de app staan gespreksonderwerpen, vragen uit de praktijk, stellingen en verdere hulpmiddelen om mee aan de slag te gaan.