TMRK steunt

We vinden het belangrijk om initiatieven te steunen die een waardevolle bijdrage leveren aan de maatschappij. We dragen onder andere een warm hart toe aan AYA en Mountain Child Care. Omdat wat zij doen, voor ons werkelijk van waarde is en er werkelijk toe doet.

AYA

Jonge mensen met kanker ontwikkelen op jonge leeftijd een enorme levenservaring. Vaak komen die jongeren er mentaal nog veel sterker uit dan ze al waren. Deze jongeren inspireren TheaterMakers Radio Kootwijk om voor te schrijven en spelen. Op bijvoorbeeld het nationaal AYA symposium SPACE 4 AYA dat jaarlijks plaats vindt. AYA is een belangrijk platform voor hun toekomst. Waar AYA hen ondersteunt met belangrijke vragen over het leven met kanker of daarna.

TheaterMakers Radio Kootwijk draagt hier graag op eigen manier aan bij. Zij inspireren ons en wij brengen hun inspiratie weer verder.
Bekijk voor meer informatie https://ayafoundation.nl/

TMRK steunt 1

Mountain Child Care

Mountain Child Care heeft als missie om jongeren (zonder ouders) in contact te brengen met hun diepste drijfveren. Van daaruit kunnen ze de leiding over hun eigen leven nemen. Die leiding stelt hen in staat om na het verlaten van hun (te)huis zelfverzekerd en proactief aan de samenleving deel te nemen. TheaterMakers Radio Kootwijk vindt het geweldig hoe Mountain Child Care zowel jongeren in Nepal als ook in Nederland met elkaar verbindt en inspireert tot eigen keuzes voor een duurzame toekomst. Hiervoor werkt TheaterMakers Radio Kootwijk mee aan benefietavonden en inspiratie bijeenkomsten.

impact voor organisaties