Persoonlijk en inspirerend

Online en Live programma

TheaterMakers Radio Kootwijk maakt voor jouw organisatie een persoonlijk en inspirerend kerst- of nieuwjaarsprogramma ‘live’ online! Met als thema ‘Wat is werkelijk van waarde?’ Toegespitst op jouw organisatie.

Live gevoel online

Juist in deze tijd wil je persoonlijke aandacht geven aan en verhalen delen met je medewerkers. Een moment van stilstaan bij afgelopen jaar en hart onder de riem voor komende tijd. Persoonlijk, met de verhalen van de eigen organisatie. Een waardevol kerst of nieuwjaar moment.

Vanuit deze wens hebben TheaterMakers Radio Kootwijk samen met De Ontwikkelgroep van Mientje Fluyt en Roek Lips (van de serie Nieuwe leiders) een programma ontwikkeld.

Hoe werkt het?

Een programma met live muziek, verhalen en teksten zoals je van TheaterMakers Radio Kootwijk gewend bent. Met daarbij ook inspiratie door ‘Nieuwe leiders’, het succesvolle filmproject waarin Roek Lips portretten maakt van bijzondere leiders en hun visie op wat werkelijk van waarde is. In totaal een programma van ca. 50 minuten.

"In gesprek met jouw organisatie worden persoonlijke verhalen via Zoom opgehaald en gefilmd."

Elk programma onderdeel wordt ingeleid door een persoonlijk verhaal over een belangrijke gebeurtenis uit jouw organisatie. Deels vooraf opgehaald door spelers van TheaterMakers Radio Kootwijk via online gesprekken met medewerkers van jouw organisatie. En deels opgehaald en verteld door presentator Walter Supèr. De verhalen vormen de opmaat naar het betreffende programma-onderdeel dat als het ware opgedragen wordt aan de vertellers en hun team of organisatie.

(semi) livestream

Het programma wordt via een (semi) livestream aangeboden aan de doelgroep op een bepaalde dag of tijdstip, eventueel in combinatie met een ‘hart-onder-de-riem-pakketje’ dat thuis wordt bezorgd op de dag van uitzending. Dit naar eigen wens in te vullen.

"De verhalen worden beantwoord met ‘beroemde’ theaterscenes, live muziek, inspiratie en een persoonlijke presentatie."

Programma onderdelen

In de Theaterloods Radio Kootwijk staan vier podia met in het hart de filmploeg die alle vier de podia zal filmen.  Steeds komt er van een ander podium een programma-onderdeel en samen vormen ze een geheel. De presentatie is in handen van Walter Supèr.

Podium 1

Muziek met liedjes van TheaterMakers Radio Kootwijk

Podium 1

De band (4 muzikanten) o.l.v. Dave van Beek gaat ter voorbereiding bij een aantal medewerkers online op bezoek, met de vraag: wat is voor jou/jullie echt van waarde geweest het afgelopen jaar? Dit gesprek wordt gefilmd, zowel de onlinebeelden van de medewerkers alsook de bandleden die het verhaal in ontvangst nemen ‘live’. Het gesprek tussen hen wordt gemonteerd tot een pakkende en persoonlijke inleiding waarna de muzikanten het verhaal beantwoorden met een lied op het podium ‘live’, dat ze opdragen aan de vertellers. In totaal 3 liedjes met dus 3 persoonlijke (team)verhalen.

Podium 2

Nieuwe Leiders

Podium 2

Roek Lips deelt twee portretten op film van Nieuwe leiders die passen bij de situatie waar de organisatie zich momenteel bevindt. Memorabele personen, bekend en onbekend maar altijd met een unieke en inspirerende bijdrage. Speciaal voor dit moment wordt er ook een portret gemaakt van een leider van de eigen organisatie om zo een persoonlijke bijdrage te leveren. De portretten worden ingeleid door Roek met een verbindende tekst naar de organisatie en waarom hij juist deze leider wil tonen.

Podium 3

Het moderne kerstverhaal (ook in nieuwjaar te gebruiken..)

Podium 3

Op basis van input vanuit de organisatie wordt een modern kerstverhaal gespeeld en verteld door meesteracteur Pieter van der Sman en een collega acteur. Een verhaal dat zowel past als afsluiting van een jaar en ook past bij de start van het nieuwe jaar. Met een tekst uit een toneelklassieker van bijvoorbeeld Shakespeare. De acteurs stappen af en toe even uit het verhaal en beschouwen datgene dat gespeeld wordt in relatie tot de huidige situatie van de toehoorders, met humor en eigen commentaar. Dit maakt het kerstverhaal voor de doelgroep persoonlijk en extra amusant.

Podium 4

Presentatie

Podium 4

Walter Supèr presenteert vanuit podium 4 het programma. Met de persoonlijke inleidingen op de programma onderdelen o.b.v. de input uit de organisatie. Daarnaast vertelt hij een verhaal van een impactvolle gebeurtenis van afgelopen jaar binnen de organisatie, vermengd met het lied Stil vannacht, live gespeeld door de band. Een mooi en vaak indrukwekkend onderdeel om stil te staan bij die belangrijke gebeurtenis. Het programma wordt afgesloten met een muzikaal theatraal slot.

Voorbereiding

Het programma bevat ter voorbereiding drie online gesprekken met medewerkers en muzikanten en twee online gesprekken met Walter Supèr over de belangrijke gebeurtenissen van afgelopen jaar. Met behulp van deze input wordt door Walter Supèr het programma gepresenteerd. 
Daarnaast maakt Roek Lips een nieuw portret van een leider uit de organisatie, dit wordt vooraf gefilmd op nader af te spreken locatie.

contact Daphne Goudsmit TheaterMakers Radio Kootwijk

Meer weten?

Neem contact op met Daphne Goudsmit: 06-46 27 75 87 of info@tmrk.nl