Extra voorstelling Mindlab op zondag 24 oktober.

Blog
Mindlab_TheaterMakers Radio Kootwijk
Door
TheaterMakers Radio Kootwijk
Datum
5 oktober 2021
Deel

TheaterMakers Radio Kootwijk presenteert samen met Universiteit Twente en Universiteit Utrecht de theatervoorstelling Mindlab.
Met Engelse ondertiteling.

Deelnemers gezocht die het experiment aandurven.

Mindlab is een spraakmakende theatervoorstelling van TheaterMakers Radio Kootwijk die het hart van de wetenschap raakt. Een sciencefiction thriller die ons allen kan overkomen als we onze eigen waarheid onder ogen komen en impact van handelen in volledige transparantie durven te beleven. Als cognitieve dissonantiereductie onze mind heeft verlaten… Veni, Vidi, Vici? 

‘Je bent niet wie je denkt dat je bent, je bent wat je doet’

“De wetenschap ligt onder een vergrootglas. Integriteitsvraagstukken, opbrengst voor de samenleving, kwaliteit van onderwijs, internationalisering en financiering. Een goed moment dus om eens stil te staan bij wat ons drijft, maakt en bezighoudt; wat vinden we echt belangrijk in ons werk?” 
– Prof.dr. Ellen Giebels, initiatiefnemer van Mindlab. 

Mindlab speelde eerder voor Universiteit Twente met een serie voorstellingen en werd zeer lovend ontvangen. In oktober speelt Mindlab met 20 besloten voorstellingen voor Universiteit Utrecht en op 24 oktober een open voorstelling voor iedereen!

Programma
14.15 uur Ontvangst
14.30 uur Theatervoorstelling Mindlab
16.00 uur Einde voorstelling

Locatie:
Parnassos, Kruisstraat 201, 3581 GK Utrecht.

Mindlab is gemaakt door TheaterMakers Radio Kootwijk. Een eigenzinnig theatergezelschap dat met een gerenommeerde groep van acteurs en muzikanten voorstellingen maakt op het snijvlak van werk, leven en liefde. Met meer dan 300.000 bezoekers heeft TheaterMakers Radio Kootwijk haar eigen plek gecreëerd in het culturele veld. Dit keer brengen acteurs Sophie Schut, Loulou Rhemrev, Dave van Beek, Olaf Malmberg en Pieter van der Sman in een prachtig decor van Morgana Marquez een heerlijke voorstelling voor mensen die het experiment niet schuwen.

‘The wind in my heart, the dust in my head’.

Extra voorstelling Mindlab op zondag 24 oktober. 1