Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Mindlab

24 oktober 2021 @ 08:00 17:00

Extra voorstelling Mindlab op zondag 24 oktober in Parnassos Utrecht.

Met Engelse ondertiteling

Deelnemers gezocht die het experiment aandurven.

Mindlab is een spraakmakende theatervoorstelling van TheaterMakers Radio Kootwijk die het hart van de wetenschap raakt. Een sciencefiction thriller die ons allen kan overkomen als we onze eigen waarheid onder ogen komen en impact van handelen in volledige transparantie durven te beleven. Als cognitieve dissonantiereductie onze mind heeft verlaten… Veni, Vidi, Vici? 

“De wetenschap ligt onder een vergrootglas. Integriteitsvraagstukken, opbrengst voor de samenleving, kwaliteit van onderwijs, internationalisering en financiering. Een goed moment dus om eens stil te staan bij wat ons drijft, maakt en bezighoudt; wat vinden we echt belangrijk in ons werk?” 
Prof.dr. Ellen Giebels, initiatiefnemer van Mindlab. 

Mindlab speelde eerder voor Universiteit Twente met een serie voorstellingen en werd zeer lovend ontvangen. In oktober speelt Mindlab met 20 besloten voorstellingen voor Universiteit Utrecht en op 24 oktober een open voorstelling voor iedereen! Reserveer je kaarten via https://www.uu.nl/agenda/mindlab

Mindlab is gemaakt door TheaterMakers Radio Kootwijk. Een eigenzinnig theatergezelschap dat met een gerenommeerde groep van acteurs en muzikanten voorstellingen maakt op het snijvlak van werk, leven en liefde. Met meer dan 300.000 bezoekers heeft TheaterMakers Radio Kootwijk haar eigen plek gecreëerd in het culturele veld. Dit keer brengen acteurs Sophie Schut, Loulou Rhemrev, Dave van Beek, Olaf Malmberg en Pieter van der Sman in een prachtig decor van Morgana Marquez een heerlijke voorstelling voor mensen die het experiment niet schuwen. Met Engelse ondertiteling.

‘The wind in my heart, the dust in my head’.

Parnassos, Utrecht

Kruisstraat 201
Utrecht,
+ Google Maps