Er komt een groot feest in De Theaterloods

Blog
Theaterloods
Door
TheaterMakers Radio Kootwijk
Datum
17 december 2020
Tags
Deel

De voorbereidingen zijn reeds gestart. Voor de dag dat alles weer mag. Een groot hutje mutje feest in De Theaterloods. Omdat we de coronatijd hebben overwonnen.

Omdat we voor Philadelphia een grote bus hebben gekocht voor ‘op weg naar 2025’. Met coronaproof ‘hartkamers’ die door het land reizen voor 475 live stream voorstellingen vanuit onze eigen hartkamer in De Theaterloods.

Er komt een groot feest in De Theaterloods 1

Omdat onze eerste grote speelfilm Rauw voor de politie in première gaat.

Omdat Huis van Sarah voor Wij Techniek met zes verschillende kleine theaters kan blijven spelen, juist omdat we deze ook voor dit bijzondere tijdperk hebben gemaakt.  

Omdat we ons eerste online ‘live’ kerst en nieuwjaarsprogramma mochten maken met Theatermakers Radio Kootwijk en Mientje Fluyt en Roek Lips van de Ontwikkelgroep. 

Er komt een groot feest in De Theaterloods 2

Omdat Vuurdoop met extra voorstellingen voor 30 mensen, een app vol met vervolgactiviteiten en een serie korte films voor de Landmacht ons vleugels heeft gegeven om door te kunnen gaan!

Omdat er veel belangstelling is voor onze nieuwe voorstelling Mindlab die zoveel succes oogstte bij de première en weer volop gaat spelen voor de universiteiten wanneer het kan. 

Omdat Sophie en Chava ons team versterkten met twee prachtige baby’s. En trotse Roel met een kleinkind.

Omdat we als team van makers, dragers en directbetrokkenen op elkaar konden leunen, in onze toekomst bleven geloven en als een geweldig team bleven samenwerken.

Er komt een groot feest in De Theaterloods 3

Omdat werk, leven en liefde onlosmakelijk aan elkaar verbonden zijn. En we ons elke dag blijven afvragen: wat is dan werkelijk van waarde? En we van daaruit onze keuzes maken.

Omdat wij niks zijn zonder jullie, met jullie warme hart, jullie vertrouwen in ons en jullie wil om te blijven komen naar die bijzondere plek midden op de hei van Radio Kootwijk.

Daarom organiseren we een groot feest. Kerstfeest, nieuwjaarsfeest, overwinnaarsfeest en alles-mag-weer-feest ineen. De datum volgt zo snel als mogelijk. En ‘vol is vol’ wordt een rekbaar begrip. Kom je ook?

Voor nu fijne kerstdagen in kleine kring en al het goeds toegewenst voor het nieuwe jaar. We zien jullie graag in 2021!

Namens het team TheaterMakers Radio Kootwijk en van De Theaterloods,

Daphne Goudsmit en Walter Supèr.